Siirry sisältöön

62 hakutulosta

Blogit 2023 20.11.2023 11.00 Kestävä kehitys julkishallinnossa: Miten täytämme tavoitteet niukoilla resursseilla? Olemme nyt Agenda2030-toimeenpanon puolivälissä. Kurottavaa riittää, mutta hanskojen tiskiin heittäminen ei kannata, sillä toivoa on.
Business Finlandin kautta tulee myös vuonna 2023 hakuun 15 miljoonaa euroa yritysten tutkimus-, kehitys- ja innovointitoimintaan. Lisäksi Business Finland tukee muita vientitoimia 2 miljoonalla eurolla ensi vuodesta alkaen.
Ohjelman rahoitus tulee EU:n elpymisvälineestä, jonka kansallisesta käytöstä linjattiin toukokuussa 2021 julkistetussa Suomen kestävän kasvun ohjelmassa.
Kriteereiden kehitys on tehty yhteistyössä tilaajien, toimittajien ja elintarvikealan sidosryhmien kanssa. – Jotta hankintakriteerit ovat käyttökelpoisia, kriteerien tulee olla todennettavissa ja markkinoilta tulee löytyä riittävästi kriteerit vastaavia tuotteita.
Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistuksen ja ilmamäärien tasapainotuksen yhteydessä on tärkeää tarkkailla kokonaiskuvaa ja huomioida järjestelmän kokonaisvaltainen toiminta”, muistuttaa kehitys- ja projektipäällikkö Jesse Petäys Ilmastointitohtorit Oy:stä.
Mietityttääkö, mitä kestävä rahoitus on? Miten työssä voitaisiin hyödyntää muun muassa käynnistyvän uuden EAKR -kauden rahoitusta? Mitä muun muassa EU:n kestävän rahoituksen taksonomia tai energiatehokkuusdirektiivi EED:n ja rakennusten energiatehokkuusdirektiivi EPBD:n uusinta tuovat tullessaan?
Lue lisää 13.10.2023 Kestävä kehitys konkretisoituu taloussuunnittelun kautta kuntien arkeen Kestävämmän tulevaisuuden varmistaminen on julkisen sektorin tärkeimpiä tehtäviä.
Useat autonvalmistajat ovat ottaneet vaihtoehtoisilla käyttövoimilla toimivat autot mallistoonsa ja niiden kehitys etenee vauhdilla.
Suomen kestävän kasvun ohjelma – vauhtia uudistuksiin ja investointeihin Vähähiilisen rakennetun ympäristön ohjelma Vähähiilisen rakennetun ympäristön ohjelma Palaa otsikoihin
Ohjelma tukee kestävän kehityksen mukaista uudistumista, osaamisen kehittämistä ja osallisuutta Uudistuva ja osaava Suomi -ohjelman läpileikkaavia painopisteitä ovat kestävä kehitys, sukupuolten tasa-arvo, yhdenvertaisuus, digitaalisuus, kansainvälistyminen, ilmastonmuutos ja innovatiivisuus. Nämä sisältyvät kaikkeen toimintaan.