Siirry sisältöön

13 hakutulosta

Jatkuvaan kokonaisenergiankulutuksen määrän selvittämiseen ja seurantaan luotettavasti tarvitaan vähintään keittiökohtaiset mittarit tai mittausjärjestelmä. Kun tietoa sähköenergian ja vedenkulutuksesta on saatavilla, saadaan tietoa kokonaisenergiankulutuksen tasosta ja vaihteluista eri ajanjaksoilla, esimerkiksi kuukausittain.
Ravintolakeittiöissä pidetään tiettyjä laitteita, kuten rasvakeitintä, liettä tai parilaa jatkuvasti päällä, jotta asiakkaiden tilaukset saadaan mahdollisimman nopeasti valmistettua. Yhdistelmäuuneista pienimmätkin koot ovat yksittäisille annoksille liian suuria.
BSCI:n vastuullisen hankinnan toimintamalli pohjautuu jatkuvan parantamisen periaatteeseen, avoimeen yhteistyöhön ja eri toimitusketjun toimijoiden valtuuttamiseen.