45 hakutulosta
Näytä hakutuloksia aihealueittain
Tavoitteena on, että tukea voi saada jatkossa myös fossiilisesta kaasulämmityksestä luopumiseen, eli käytännössä maakaasulämmityksen vaihtamiseen kestävämpään lämmitysmuotoon. Vuodelle 2022 osoitettavat lisämäärärahat tullaan esittämän lisätalousarviossa.
Avustusta riittää vielä tuhansille pientaloille”, kertoo yksikönpäällikkö Ari Nygrén Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksesta. Isompaa avustusta hakeneiden kustannukset keskimäärin 14 500 euroa Tukea myönnetään 4 000 euroa kun öljylämmitys vaihdetaan kaukolämpöön, maalämpöpumppuun tai ilma-vesilämpöpumppuun.
Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukset (ELY-keskukset) ja maakuntien liitot pääosin vastustivat valitusoikeuksien rajaamista, muutoksia purkamisen edellytyksiin ja puhtaan siirtymän sijoittamislupaa. Kansalaisjärjestöt ja museoviranomaiset vastustivat valitusoikeuksien rajaamista ja muutoksia purkamisen edellytyksiin.
Valtion kestävän kehityksen yhtiönä Motiva on monessa mukana niin kansallisen tason politiikkatoimia kehittämässä, strategisia ohjelmia toteuttamassa kuin myös konkreettisella tasolla yksittäistä kuntaa, yritystä, oppilaitosta tai muuta alueellista toimijaa tukemassa. Mitä työ sitten käytännössä tarkoittaa?
. • Motiva Oy koordinoi Suomessa Euroopan liikkujan viikkoa Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin toimeksiannosta. www.liikkujanviikko.fi www.mobilityweek.eu / https://mobilityweek.eu/campaign-resources/ 3 Miten kunnat voivat viettää Liikkujan viikkoa?
6.4.2022 9.00 Helsingin seudun kunnat voivat hakea rahoitusta kävelyn ja pyöräliikenteen edistämiseen Helsingin seudun kunnat voivat hakea Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ja Väyläviraston myöntämää siemenrahaa hankkeisiin, joilla edistetään kävelyä ja pyöräilyä. Hakua koordinoivat HSL ja Motiva. Haku on auki 6.4–7.6.2022.
Reilu kolmannes (35 %) suomalaisista oli vähentänyt autoilua ja sen sijaan lisännyt kestävää liikkumista kuten kävelyä, pyöräilyä tai joukkoliikenteellä kulkemista. Vuonna 2019 vastaavana ajankohtana autoilua vähentäneiden luku oli selvästi korkeampi (43 %).
Reilu kolmannes (35 %) suomalaisista oli vähentänyt autoilua ja sen sijaan lisännyt kestävää liikkumista kuten kävelyä, pyöräilyä tai joukkoliikenteellä kulkemista. Vuonna 2019 vastaavana ajankohtana autoilua vähentäneiden luku oli selvästi korkeampi (43 %).
kaupunki -ohjelman sosiaalisen kestävyyden kokeilujen arviointi -loppuraportti Kestävä veden käyttö – vedenkäyttöselvitys Kestävän kehityksen budjetoinnin tuloskortit Kestävän kehityksen budjetointi — kokemukset ja opit kunnista Kiinteistöjen latauspisteet kuntoon Kiinteistön energiatehokkaat sähkötekniset ratkaisut Kirjallisuusselvitys sähkökäytöistä Kuntien energiatehokkuussopimuksen
. • Voit tehdä eri hakukriteerein määriteltyjä hakuja ja tallettaa linkit selaimeesi: tiedot ovat heti nopeasti käytettävissäsi. 3 28.10.2024 Energiatehokkuus Ilmastonmuutoksen hillintä Kiertotalous Uudis- ja korjausrakentaminen Energia-ala Kiinteistöala Kunta-ala Liikenne- ja kuljetusala Maa- ja metsätalousala Palvelualat Teollisuus Rahoituksen tietopalvelu Tilannesää kokoaa tiedot