Siirry sisältöön

33 hakutulosta

Vuonna 2018 ei lainkaan ruokahävikkiä seuraavien osuus oli 10 %, vuonna 2022 vastaava luku oli 1 %. Keinot ruokahävikin vähentämiseen Millaisia keinoja käytätte ruokahävikin vähentämiseksi? 1% 6% 92% Hävikin mittaus 1% 1% 9% 15% 8% 8% 90% 83% Viestintä asiakkaille Kyllä Viestintä ja koulutus henkilökunnalle Ei En osaa sanoa 83% Muu, mikä?
Lue lisää 11.2.2021 Arlan tuotantoprosessi laitettiin suurennuslasin alle – Materiaalitehokkuus osoittautui tärkeäksi vastuullisuuden mittariksi Ruokahävikkiä on onnistuttu elintarviketeollisuudessa vähentämään erityisen paljon tuotantoprosesseja tehostamalla. Tämä kävi ilmi materiaalitehokkuuden sitoumuksen ensimmäisen raportointikauden tuloksista.
Kokeilut tarjoavat vastauksia siihen, miten kuntien tuottamilla tai ostamilla tavaroilla tai palveluilla voidaan edistää ilmastovastuullista elämäntapaa, vähentää ruokahävikkiä sekä työmatka- ja vapaa-ajan liikkumisen päästöjä. Lue lisää 19.1.2021 YM: Kansalaisten kuuntelemisesta pontta ilmastosuunnitelman uudistukseen – Miten vähennämme päästöjä tehokkaasti ja reilusti?