Siirry sisältöön

Aamukahvi-info: Vertaisoppimishanke työperäisen hyväksikäytön ennaltaehkäisyyn siivouspalveluiden hankinnoissa

Aika

13.8.2024
klo 08.30-9.00

Paikka
Webinaari
Teams

Lisätietoa

Elina Muurimäki
johtava asiantuntija
+358 (0) 40 847 8239
Lähetä sähköpostia

Motiva Services ja HEUNI valmistelevat yhdessä yhteisrahoitteista vertaisoppimisen hanketta työperäisen hyväksikäytön ennaltaehkäisyyn siivouspalveluiden hankinnoissa. Vertaisoppiminen on yhteishankekonsepti organisaatioille, jotka haluavat oppia toisiltaan parhaista käytännöistä ja saada kehitysideoita työperäisen hyväksikäytön ennaltaehkäisyyn osana organisaation toimintaa ja johtamista.


Tule mukaan aamukahvitilaisuuteen kuulemaan lisää yhteishankkeesta ja kuinka siihen pääsee mukaan, sekä keskustelemaan millaisiin teemoihin ja kysymyksiin olisi hankkeessa tarve yhdessä pureutua. Pienellä rahoitusosuudella organisaatio saa uusia ideoita, palautetta omista kehityskohdista, vertaistukea ja tukea organisaation sitouttamiseen. 


Hankkeen tavoitteena on muun muassa vahvistaa julkisten siivoushankintojen parissa työskentelevien hankinta-asiantuntijoiden ymmärrystä työperäisestä hyväksikäytöstä siivousalalla sekä lisätä valmiuksia tunnistaa sopimusrikkomuksia ja puuttua hyväksikäytön tunnusmerkkeihin. Lopputuloksena osallistujilla tulee olemaan kattava listaus hyväksikäyttöä ennaltaehkäisevistä toimenpiteistä ja vertaisoppimisen osana luotu yhteinen valvontamalli työperäisen hyväksikäytön torjuntaan. Hankkeessa syntynyttä verkostoa pyritään myös hyödyntämään hankkeen päättymisen jälkeen hyvien käytäntöjen ja kokemusten jakamiseen.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 12.8.2024 mennessä alla olevan linkin kautta. 
Ilmoittautuminen: Aamukahvi-info: Vertaisoppimishanke työperäisen hyväksikäytön ennaltaehkäisyyn siivouspalveluiden hankinnoissa 13.8.2024

Lisätietoja ilmoittautumisesta: 
koordinaattori, Nina Vaasvainio
nina.vaasvainio@motiva.fi

Sivua päivitetty viimeksi 23.1.2018