A-Ö Hakemisto
Asiasana - "Energiatehokkuusjärjestelmä ETJ+"
Luokituksella "Energiatehokkuusjärjestelmä ETJ+" tuloksia löytyi: 8 kpl
Motivan koordinoimassa energiatehokkuuden johtamisen hankkeessa saatiin hyviä tuloksia. Hankkeessa keskityttiin kansalliseen ETJ+-järjestelmään. Mukana hankkeessa oli yritysosallistujia eri toimialoilta. Vuonna 2024 käynnistyy uusi hanke energiatehokkuuden johtamisen kehittämiseksi.
Vuoden 2023 Energiatehokkuuden johtamisen hankkeessa saatiin aikaan hyviä tuloksia. ETJ+-järjestelmän käyttöönottoa vauhditettiin yhdessä 11 eri toimialan yrityksen kanssa. Työtä jatketaan tänä vuonna ja mukaan haetaan uusia yrityksiä.
Motivan koordinoima energiatehokkuuden johtamisen hanke käynnistyy huhtikuussa. Mukana on 10 yritystä, jotka ovat alkutaipaleella ETJ+-järjestelmän rakentamisessa, kolme järjestelmän hyvin tuntevaa konkariyritystä sekä yksi asiantuntijayritys.
Motivan koordinoima energiatehokkuuden johtamisen hanke käynnistyi huhtikuussa. Mukana vuoden 2024 hankkeessa on 10 yritystä, jotka ovat kehittämässä ETJ+-järjestelmää, kolme järjestelmän hyvin tuntevaa konkariyritystä sekä yksi asiantuntijayritys. DNA on yksi mukaan lähteneistä yrityksistä.
VSV-Energialla ja VSV-konsernissa ETJ+ toimii askeleena kohti ISO50001-energiahallintajärjestelmää. VSV-Energia on ABB:n ja Keskon lisäksi yksi kolmesta konkariyrityksestä, jotka ovat mukana energiatehokkuuden johtamisen hankkeessa.
Yksi keskeisistä teemoista Sähköistämällä energiatehokkuutta teollisuudessa -yhteishankkeessa on korkean lämpötilan lämpöpumppujen hyödynnettävyys ja kehittäminen: erityisesti kompressoritekniikka ja uudet kylmäaineet, jotka mahdollistavat yhä tehokkaampia laitteita, jopa höyryn tuottamiseen hukkalämmöstä.
Etsimme yrityksiä yhteishankkeeseen, jossa edistetään energiatehokkuuden johtamisjärjestelmien (ETJ+ ja ISO 50001) käyttöönottoa ja kehitystä. Työ toteutetaan vuoden 2025 aikana, mutta voit ilmoittautua mukaan jo nyt.
Motivan koordinoimassa Sähköistämällä energiatehokkuutta teollisuudessa -yhteishankkeessa on autettu yrityksiä saavuttamaan energiansäästöä hyödyntämällä uusia sähköistämisen teknologioita ja tuoreinta tietoa ratkaisumahdollisuuksien soveltuvuudesta. Yhteisvoimin tarkasteltiin muun muassa lämpöpumpputekniikkaa ja uusia kylmäaineita, jotka mahdollistavat yhä tehokkaampia laitteita.