Siirry sisältöön

Tapahtumat


Ajankohtaista energiatehokkuudesta -tietoisku Kuntamarkkinoilla

Aika

18.9.2024
klo 15.00-15.20

Paikka
Kuntatalo
Toinen linja 14, 00530 HELSINKI
HELSINKI

Motivan asiantuntija Anna Sahiluoma ja johtava asiantuntija Harri Heinaro pitävät Ajankohtaista energiatehokkuudesta -tietoiskun 18.9.2024, klo 15.00-15.20 Kuntatalon kokoustilassa A3.21.

Energiatehokkuus ja uusiutuva energia tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia energiansäästöön ja päästöjen vähentämiseen. Energiatehokkuusinvestoinnit, kuten parempi eristys ja energiatehokkaammat laitteet, maksavat itsensä usein takaisin nopeasti.

Kunta-alan energiatehokkuussopimus on tehokas tapa ohjata tavoitteellista energiatehokkuustyötä. Se asettaa selkeät tavoitteet, mahdollistaa asiantuntija-avun ja antaa tietoa parhaista käytännöistä energiatehokkuuden parantamiseksi sekä auttaa kuntia sitoutumaan pitkäjänteiseen kehittämiseen. Ensimmäinen askel energiatehokkuustyössä on tunnistaa keskeisimmät parannuskohteet. Siinä auttavat esimerkiksi energiakatselmukset kunnan kiinteistöissä.

Energiatehokkuustoimien lisäksi on hyvä selvittää mahdollisuudet investoida uusiutuvaan energiaan, kuten aurinkopaneeleihin, tuulivoimaan ja maalämpöön. Tässä voi hyödyntää Uusiutuvan energian kuntakatselmusta. Investoinnit uusiutuvaan energiaan vähentävät riippuvuutta fossiilisista polttoaineista ja tukevat energiatehokkuustavoitteita.

Tervetuloa kuulemaan ajankohtaista energiatehokkuudesta ja hankkimaan uusia ideoita oman kunnan kehittämiseen!

Lisätietoa Kuntamarkkinoista:
Kuntamarkkinat







Tapahtumien uutiskirje

Tapahtumien uutiskirjeen voit tilata oheisesta linkistä löytyvän Motivan uutiskirjeiden tilauslomakkeen kautta:
Uutiskirjeiden tilaus


Sivua päivitetty viimeksi 26.9.2024