Siirry sisältöön

11 hakutulosta

Parhaat tulokset yritys saavuttaa energiatehokkuuden jatkuvalla parantamisella ja kokonaisvaltaisella johtamisella. Energiatehokkuuden jatkuva parantaminen edellyttää: Oman energiankäytön tuntemista ja seurantaa. Tietoa omista energiansäästömahdollisuuksista. Teknis-taloudellisesti kannattavien energiatehokkuustoimien määrittämistä ja toteuttamista.
Kaikki järjestelmät perustuvat jatkuvan parantamisen periaatteelle ja painottavat johdon sitoutumista, nykytilan ja säästöpotentiaalin selvittämistä, tavoitteiden ja vastuiden määrittämistä ja energiatehokkuuden ottamista huomioon suunnittelussa ja hankinnoissa.
Hänen mukaansa ETJ + -hankkeen tärkein etu DNA:lla on ollut se, että vaikka energiatehokkuuden jatkuva parantaminen on jo ollut yhtiössä käytössä, niin hankkeen myötä huomattiin, että esimerkiksi datan hallinnassa ja mittaamisessa voitaisiin vielä parantaa. Tutustu Samu Malmelinin muihin näkemyksiin oheisesta lyhyestä haastatteluvideosta.
parantaminen, opastaa teknistä henkilökuntaa käyttämään laitteita ja järjestelmiä energiatehokkaasti, löytää mahdollisuudet uusiutuvan energian hyödyntämiseen, auttaa vähentämään toiminnan hiilidioksidipäästöjä.
.… tiedote 26.9.2024 Rahoituksen tietopalvelu: Ajantasainen tieto rahoituksesta yhdestä paikasta Energiatehokkuuden parantaminen ja päästöjen vähentäminen ovat avainkeinoja, joilla Suomi pystyy saavuttamaan sille… uutinen 23.9.2024 Vastaa ja vaikuta!
Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen JOTPAn rahoittama. Tervetuloa mukaan koulutuksiin Koulutuskokonaisuuden ensimmäinen osa alkoi keväällä 2024. Seuraavien kurssien ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä.
vapaa liikkuminen • Vain munintakanoja häkeissä • Nokkien, kynsien ja helttojen typistämiskielto • Hyvinvointitavoitteiden vastaista, osin lainsäädännössä kielletty • Jalkapohjien kunnon arviointi kalkkunoilla • Lainsäädännön edellyttämä broilereilla Ina Toppari, toiminnanjohtaja, ETT ry 5.9.2024 Järjestelmien kehitystyö etenee Sikavan ja Nasevan jäsenyritysten raportointityökalujen parantaminen
Hyvän korjaustavan mukaan korjaukset tehdään hallitusti Taloyhtiön energiatehokkuuden parantaminen ja ylläpito vaatii jatkuvaa työtä. Kaikkia remontteja ei välttämättä tarvitse tehdä samanaikaisesti – pitkäjänteinen työ pitää kustannukset kohtuullisina ja edellisten toimien säästöillä voi rahoittaa seuraavaa hanketta. Näin vältytään vastikkeiden korotuspaineilta.
Oma koti ja etenkin sen energiatehokkuuden parantaminen ovat hyvä sijoituskohde. Lue lisää 2.11.2023 Maalahden kunta on vuoden julkisen puurakentamisen edelläkävijä Ympäristöministeriö ja kestävän kehityksen yhtiö Motiva ovat myöntäneet Julkisen puurakentamisen edelläkävijä -kunniamaininnan Maalahdelle.