Siirry sisältöön

20 hakutulosta

Aika: 22.3.2022 Paikka: Teams-webinaari Tilaisuudessa kuultiin Elintarvikealan materiaalitehokkuuden sitoumuksen seuraavan kauden 2022–2026 sisällöstä sekä maaliskuun alussa solmitusta Muovisten kertakäyttöisten annospakkausten green deal -sopimuksesta ja miten sitoumuksiin liitytään Sitoumus2050.fi -verkkopalvelussa.
Lue lisää Anoran, Semman ja Wihuri Metro-Tukun sitoumuksista Motivan verkkosivuilta: Anora haluaa olla materiaalitehokkuuden edelläkävijä Wihuri Metro-tukku lähti materiaalitehokkuuden sitoumuksessa jo toiselle kierrokselle Semma Oy – materiaalitehokkuuden sitoumuksilla pienennetään luontojalanjälkeä ja saavutetaan taloudellisia hyötyjä Lisätietoja elintarvikealan materiaalitehokkuuden
Arla on materiaalitehokkuuden sitoumuksensa puitteissa edistänyt pitkäjänteisesti materiaalitehokkuutta ja sitoutunut tavoitteeseen puolittaa ruokahävikki vuoteen 2030 mennessä. Yhteishyvä-aikakausmedia on tehnyt vuosina 2021–2022 kaikkiaan seitsemän ravitsemussitoumusta.
Elintarvikealan materiaalitehokkuuden sitoumus Hiilineutraalisuutta ja kiertotaloutta edistämässä 2022-2026 Elintarvikealan sitoumuksen osapuolet 2022–2026 2 Elintarvikealan materiaalitehokkuuden sitoumuksen 2022–2026 päätavoitteet Materiaalitehokkuudella parempaa kannattavuutta ja kestävyyttä.
Materiaalitehokkuuden sitoumus kannattaa Marketta Viljasaari kannustaa myös muita Horeca-alan toimijoita allekirjoittamaan materiaalitehokkuuden sitoumuksen. ”Sitoumus antaa käytännön työkaluja, hyvät kehykset vastuullisuustyölle sekä mittareita, jotka näyttävät, missä yritys menee.” Viljasaari huomauttaa, että vastuullisuustyö on jatkuvaa parantamista.
Lue lisää 7.11.2023 Elintarvikealan materiaalitehokkuuden sitoumuksen uudet tulokset julkaistu Vähemmän hävikkiä, lisää materiaalitehokkuutta ja kustannussäästöjä yrityksille. Elintarvikealan materiaalitehokkuuden sitoumuksen toinen kausi (2022–2026) käynnistyi lupaavasti ja ensimmäinen vuosi toi mukanaan kestävää kehitystä edistäviä tuloksia.
Lue lisää 1.3.2022 Elintarvikealan materiaalitehokkuuden sitoumuksen uusi kausi käynnistyy, ravintola-ala mukaan Materiaalitehokkuuden sitoumuksen uusi kausi 2022–2026 jatkaa elintarvikealan toimia elintarvikkeiden kestävämmän valmistuksen, jakelun ja kulutuksen edistämiseksi.
Olemme lähteneet mukaan Elintarvikealan materiaalitehokkuuden sitoumukseen osoittaaksemme, että teemme oman osamme ruoan ja ruokapakkausten ympäristövaikutusten vähentämiseksi, vastuullisuusasioiden projektipäällikkö Mira Jääskeläinen HKScanista kertoo.
Lue lisää 13.9.2021 Elintarviketeollisuus ja kaupan ala onnistuivat vähentämään ruokahävikkiään yli viisi miljoonaa kiloa Elintarvikeala on sitoutunut vähentämään ruoan valmistuksen, jakelun ja kulutuksen ympäristövaikutuksia yhteisellä materiaalitehokkuuden sitoumuksella. Motiva seuraa tavoitteiden toteutumista vuosittain.