Siirry sisältöön

77 hakutulosta

Energiatehokkuus Lisätietoa yritysten ja julkisen sektorin energiatehokkuudesta: Julkinen sektori Yritykset Energiatehokkuuden oheishyödyt kunnissa ja kuntayhtymissä Energiatehokkuuden oheishyödyt yrityksissä – Selvitys Mitä energiansäästötoimilla on saavutettu? Uimahallien energiatehokkuus What have we achieved with energy saving measures?
Takaisin Teollisuuden uunit ja energiatehokkuus Julkaisun kieli Suomi Laajuus 23 sivua Julkaisuvuosi 2015 Lataa Teollisuuden uunit ja energiatehokkuus Kuvaus Haukkaako uuni suurimman osan tuotantonne energiankäytöstä ja aiheuttaa mittavan energialaskun? Ohjaatteko uunin hukkalämmön ja kuumat savukaasut hyödyntämättöminä taivaalle?
TEOLLISUUDEN UUNIT & ENERGIATEHOKKUUS Haukkaako uuni suurimman osan tuotantonne energiankäytöstä ja aiheuttaa mittavan energialaskun? Ohjaatteko uunin hukkalämmön ja kuumat savukaasut hyödyntämättöminä taivaalle? Kun tehostatte uunin energiankäyttöä, kulut ja päästöt vähenevät sekä toiminnan kannattavuus lisääntyy.
Monesti tarvitaan useita toimenpiteitä, jotta rakennuksen energiatehokkuus paranee riittävästi. Avustuspäätöstä varten ARAan tulee toimittaa asiantuntijan laatima kustannusarvio tehtävistä korjaustoimenpiteistä sekä laskelmat rakennuksen energiatehokkuutta kuvaavasta E-luvusta rakentamisvuodelta ja korjaustoimien jälkeen.
Näin myös esimerkiksi suunnitteluhankinnassa kelpoisuusvaatimukseksi voi asettaa tietyn tason energiatehokkuus- tai uusiutuvan energian osaamisen.
Useamman vuoden ponnistus on auttanut ymmärtämään millaisista tekijöistä uunien energiatehokkuus koostuu. Hyvät palamisolosuhteet ovat edellytys energiatehokkuudelle ja tästä syystä säädöt ovat kohdistuneet palamisolosuhteiden parantamiseen.
Energiatehokkuussopimukset 2017–2025 Lisätietoa energiatehokkuussopimuksista: Energiatehokkuussopimukset Energiatehokkuussopimukset 2017-2025 – Esite Uimahallien energiatehokkuus
Rakenteiden ilmatiiveys ja energiatehokkuus 4.1 Rakennusten energiatehokkuus Rakennusten energiatehokkuuden keskeisimpiä tekijöitä ovat lämmöneristeiden määrä ja rakenteiden ilmatiiveys sekä talotekniikan oikeanlainen toiminta. Lämmöneristeen määrä on nykyään ulkoseinissä noin 200 millimetriä ja yläpohjissa noin 400 millimetriä mineraalivillaa.
Teollisuuden uunit ja energiatehokkuus Teollisuusuunien energiatehokkuus Tuotannon hukkalämpö hyödyksi Ylijäämälämmön taloudellinen hyödyntäminen – Lämpöpumppu- ja ORC-sovellukset Ylijäämälämmön taloudellinen hyödyntäminen – Polttoaineen kuivaustekniikat Ylijäämälämmön taloudellinen hyödyntäminen – Ylijäämälämpöenergia-analyysit