Siirry sisältöön

78 hakutulosta

Vesilaitoskiinteistön energiatehokkuus Kun haluat parantaa kiinteistön energiatehokkuutta, suositeltava ensiaskel energiatehokkuuden parantamiseksi on energiakatselmuksen toteuttaminen.
Ilmastointijärjestelmät Ilmastointijärjestelmien energiatehokkuus on tärkeää etenkin liike-, toimisto- ja hoitoalan rakennuksissa joissa on ilmastointi eli jäähdytystä sisältävä ilmanvaihto- tai muu tilojen viilennykseen tarkoitettu järjestelmä.
Saneerattaessa energiatehokkuus kuntoon Saneeraukset ovat usein hyvä tilaisuus päivittää toimintaa uudella tekniikalla ja nykyaikaistaa käytäntöjä. Saneerauksen yhteydessä on oivallinen hetki laittaa energiatehokkuus, energiaomavaraisuus sekä energiatehokkuuden mittarointi ja raportointi kuntoon. Saneerattavan kohteen lisäksi, kiinnitä huomiota järjestelmään kokonaisuutena.
Vesihuoltolaitosten energiatehokkuus tulevaisuudessa Tulevaisuudessa haasteita energiankäytölle ja energiatehokkuuteen tuovat muun muassa kiristyvät ympäristövaatimukset, kasvihuonekaasupäästöjen vähentäminen sekä kasvava tarve haitta-aineiden poistolle ja lietteen käsittelyn kehittämiselle.
Energiatehokkuus tulee tutuksi omalle henkilöstölle, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Seurantaryhmä ja vuosittaiset johdon katselmukset huolehtivat työn jatkuvuudesta. Työkalut ja ohjeet energiatehokkuussuunnitelman toteuttamiseksi Lataa tästä työkalut energiatehokkuussuunnitelman toteuttamiseksi.
Muut energiatehokkuustoimet vesihuoltolaitoksilla Tehosta vesihuoltolaitoksen energiankäyttöä vinkkiemme avulla: Aurinkosähkö vesihuoltolaitoksilla Energiatuki ja sen hakeminen Vesilaitoskiinteistön energiatehokkuus Vesihuoltolaitosten energiatehokkuus tulevaisuudessa Lämmöntalteenotto vesihuoltolaitoksilla Energianhallinta: Mittarointi Energianhallinta: Seuranta ja analysointi Energianhallinta
ja sähköliittymän optimointi Lämmöntalteenotto vesihuoltolaitoksilla Energiatuki Energianhallinta: Mittarointi Energianhallinta: Seuranta ja analysointi Energianhallinta: Raportointi Energiatehokkuuden johtaminen Energiatehokkuus suunnittelussa, saneerauksissa ja hankinnoissa Tulevaisuuden ennakointi energiatehokkuusnäkökulmasta Voit myös lukea tietokortteja ja caseja SlideShare -palvelussa
Valaisimien hyötysuhde ja energiatehokkuus Valaisimien ja valonlähteiden energiatehokkuus ja hyötysuhde vaihtelevat varsin paljon. Niihin vaikuttavat valaisimen ominaisuudet sekä lampun ja liitäntälaitteen energiatehokkuus. Energiatehokkaimmat lamput kuluttavat energiaa jopa 85 prosenttia vähemmän kuin heikompitehoiset.