Siirry sisältöön

7 hakutulosta

Näyttöjen energiankulutus: Tarjottavan laitteen sähkönkulutus normaalitilassa (W) Tarjottavan laitteen sähkönkulutus valmiustilassa (W)
vuodessa = Käytön aikainen sähkön kulutus + standby-aikainen sähkönkulutus = Aika käyttö * Teho käyttö + Aika standby * Teho standby Sähkön hinta vuodessa (€) = Sähkön kulutus (MWh) * Sähkön hinta (€/MWh) Hiilidioksidipäästöt (tonnia) = Sähkön kulutus (MWh) * Päästökerroin (tonnia CO 2 /MWh) CO 2 -päästökertoimina voidaan käyttää energian toimittajalta saatavia päästökertoimia tai
. – Moottoria syötetään taajuusmuuttajalla ja juoksupyörän siipikulmia voidaan säätää, näin sähkönkulutus voidaan minimoida. Pumpun toimitti Waterpumps Wp Oy, professorit selittävät. Energiakuluja säästyy rutkasti Pumppuhanke on hyvä esimerkki markkinoita kannustavasta ja eteenpäin vievästä kestävästä hankinnasta.
Selvittäkää ensimmäiseksi, paljonko vuotuinen sähkönkulutus on. 2. Päättäkää, haluatteko ostaa sähkön ja alkuperätakuut yhdessä vai erikseen. – Kaikki sähkö uusiutuvaa vai osa? – Alkuperätakuut koko kulutukselle vai vain osalle? 3. Miettikää, mitä muita kriteereitä mahdollisesti haluatte asettaa toimittajille. – Esim. tietty tuotantomuoto, ympäristömerkintä. 4.
Tilavuus Yhteensä Sähkö Valaistus Öllölän kaupunki Asukasluku 50000 Asukasluku 50000 kpl Kaupungin työntekijät 4300 Rakennusten pinta-ala 300000 m² Kiinteistöjä yhteensä 343 Rakennustilavuus 1100000 m³ Kokonaispinta-ala (m²) 281700 2.93 Valaisukustannus €/m² Rakennusten sähkönkulutus 23000 MWh/a Rakennustilavuus (m³) 1130000 22035 6610.5 40 Säästöpotentiaali % - josta valaistukseen
Sähkönkulutus 2013 2014 30,1 45,8 35,4 29,1 47,4 40,9 Kokonaiskulutus GWh Raitioliikenne Metroliikenne Junaliikenne 7 Junaliikenne on vähäpäästöistä ja energiatehokasta. HSL:n lähijunaliikenne kulkee uusiutuvalla sähköenergialla. Junien täyttöasteella on matkustajaliikenteessä keskeinen vaikutus matkustajakohtaiseen energiatehokkuuteen.
Energiankulutusta kuvaavien tunnuslukujen, esimerkiksi sähkönkulutus tuotettua ateriakiloa, yhtä annosta tai ruokailijaa kohden, avulla päästään energiatehokkuuden seurannassa, tavoitteiden asettamisessa ja vaikutusten arvioinnissa hyvinkin tarkalle tasolle. Vedenkulutuksen seurannassa kannattaa edetä samoin erottamalla vähintään astianpesun kulutus kokonaiskulutuksesta.
1