Siirry sisältöön

Motivan uutiset 2021


20.12.2021 15.00

Vastaa kyselyyn - auta kehittämään Aurinkosähköä kotiin -palvelua

Miten syntyy päätös aurinkosähköjärjestelmän hankkimisesta omalle katolle? Oliko sinulla vaikeuksia löytää yrityksiä, vertailla järjestelmiä ja tarjouksia tai saada tietoa omaan käyttöön sopivimmasta kokoonpanosta? Kerro kokemuksistasi kyselyssämme, jotta voimme kehittää Aurinkosähköä kotiin -kampanjaa entistä paremmin kotitalouksia ja taloyhtiöitä palvelevaksi.

Aurinkosähköä kotiin -kampanja opastaa kotitalouksia ja taloyhtiöitä aurinkosähköhankinnoissa tarjoamalla puolueetonta tietoa aurinkosähkön soveltuvuudesta erilaisille käyttäjille sekä hankinnassa tärkeistä huomioon otettavista näkökulmista. Kampanjan verkkosivulle on vuosittain kerätty esimerkkikohteiden tarjoustietoja yrityksiltä, jotta toimittajien ja järjestelmien vertailu olisi helpompaa.

Kyselyllä selvitämme, millaisia aurinkosähkön hankintaan liittyviä ongelmia ja tietotarpeita kuluttajilla ja taloyhtiöillä on tällä hetkellä, sekä millaisilla keinoilla Motiva ja kuluttajien energianeuvonta voivat auttaa ratkaisemaan näitä.

Kysely on avoinna 10.1.2021 saakka, ja siihen vastaaminen vie noin kymmenen minuuttia. Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme Kiitoskaupan lahjakortteja.

Siirry kyselyyn >>

Tutustu Aurinkosähköä kotiin -verkkosivustoon >>


Palaa otsikoihin



Sivua päivitetty viimeksi 7.4.2022