Siirry sisältöön

Motivan uutiset 2021


18.10.2021 16.00

Kunta tai yritys, nappaa vinkit energiatekoihin

Energiansäästöviikkoa vietettiin viikolla 41 jo 25:ttä kertaa. Kampanjan juhlavuoden kunniaksi muisteltiin upeita saavutuksia energiankäytön tehostamiseksi neljännesvuosisadan aikana ja viestittiin tehdyistä energiateoista. Iloisen juhlinnan jälkimainingeissa Energiansäästöviikko kannustaa yrityksiä ja kuntia jatkamaan positiivista kehityskulkua tekemällä energiateon.

Jokainen voi jatkossakin kertoa omasta mielestään maininnan arvoisen energiateon, ​jonka on jo tehnyt tai joka on vielä suunnitteluvaiheessa. Oman teon voi jakaa omissa some-kanavissa hashtagilla #Energiateko.

Energiansäästöviikon juhlavuoden teema perustui ajatukseen, että jo pienillä teoilla voidaan vaikuttaa ilmastonmuutoksen hillintään. Yrityksillä ja kunnilla on siinä suuri vastuu. Kampanjaviikko keräsikin kaikkiaan lähes 260 eri tahoa toteuttamaan energiatekoja.

Mikä olisi teidän #energiateko?

Energiateko voi olla konkreettinen tapa säästää energiaa esimerkiksi toteuttamalla energiaremontti tai vaihtamalla tiloihin LED-valot. Energiateko voi yhtä lailla olla myös energiansäästöstä kouluttamista tai viestimistä. Vaihtoehtojen valikoimassa, jokainen teko merkitsee. Voit hyödyntää oheisen sivun ideoita ja materiaaleja omien energiatekojen toteutuksessa.

Katso ideat energiatekoihin:

Ilmoita energiatekosi Vuoden Energianerokas 2021 -kilpailuun 25.10.2021 mennessä.

Vuoden Energianerokas -kilpailussa etsitään vuoden fiksuimpia ja nerokkaimpia energiatehokkuustekoja. Haussa eivät ole vain suurimmat ja mahtavimmat teot, vaan kisassa pienikin voi olla suurta. Vaikuttavuus, erottuvuus ja rohkeus ovat valttia. Kilpailu on tarkoitettu energiatehokkuussopimuksiin liittyneille.

Lue lisää Vuoden Energianerokas 2021 -kilpailusta ja ilmoittaudu mukaan: Vuoden energianerokas -kilpailu



Palaa otsikoihin



Sivua päivitetty viimeksi 7.4.2022