Uusiutuvan energian hankehakemisto

Voit hakea uusiutuvan energian hankkeita palvelustamme alla olevalla haulla. Voit ilmoittaa hankkeen Ilmoita hanke -lomakkeella.

Kysymyksiä ja kommentteja hankehakemistosta voit lähettää osoitteeseen bioenergia@motiva.fi.


BioE-logia - Oppia ja tukea bioenergia-alan maaseutuyrittäjyyteen

BioE-logia -hanke on pohjoispohjalaisille maaseutuyrittäjille suunnattu koulutushanke, jossa tavoitteenamme on vuorovaikutteisen koulutuksen avulla edistää bioenergian käyttöä maatiloilla, maaseudun bioenergiayrittäjyyden aloittamista ja bioenergian tuotannon kannattavuutta.

http://www.oamk.fi/bioelogia

Hanketyyppi: Koulutushanke

Hankkeen kesto: Toukokuu 2012 - Kesäkuu 2014

Toteuttaja

Päätoteuttaja

Oulun seudun ammattikorkeakoulu

Vastuullinen johtaja

Jukka Tikkanen
010 2723290
jukka.tikkanen@oamk.fi

Rahoitus

Rahoituspäätöksentekijä

ELY-keskus (rahoituspäätös tehty 04/2012)

Rahoitusohjelma tai rahasto

Manner-Suomen Maaseudun kehittämisohjelma

Julkisen rahoituksen osuus euroina (1000 euron tarkkuudella)

619

Tarkennettu kuvaus

BioE-logia -hankkeen tavoitteena on välittää tuoretta ja puolueetonta bioenergiatietoa käytännön toimijoille sekä tukea maaseutuyrittajien omien ajatusten ja innovaatioiden toteuttamista bioenergian hyödyntämisessä.

Hankkeessa järjestetään käytännönläheistä koulutusta, jonka pääaiheita ovat energiaomavaraisuus ja -yrittäjyys, metsäenergia, biokaasu ja peltoenergia.

Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena, johon sisältyy luentotyyppistä lähiopetusta, aiheittain järjestettyä pienryhmätoimintaa, verkon kautta tapahtuvaa ohjausta, tilakohtaista ohjausta sekä opintomatkoja kotimaan ja ulkomaiden bioenergiakohteisiin.

Voit vaikuttaa hankkeessa toteutettavan koulutuksen sisältöön koko hankkeen ajan ja esittää bioenergiaan liittyviä aihepiirejä, joista haluaisit koulutusta järjestettävän. Vastaamme esityksiin parhaan kykymme mukaan.

Alueellinen vaikuttavuus

Oulun lääni

Asiasanat

Bioenergia nestemäiset polttoaineet, Aurinkosähkö, Aurinkolämpö, Biokaasu, Metsäenergia, Energiatehokkuus, Sähkön ja lämmön yhteistuotanto, Yrittäjyys, Peltoenergia, Teollisuuden sivuvirrat, Vesivoima


Sivua päivitetty viimeksi 19.12.2014

Tulosta sivu