Rahoitusvaihtoehtoja uusiutuvan energian hankkeisiin ja investointeihin

Uusiutuvan energian hankkeisiin ja investointeihin on olemassa useita rahoitusvaihtoehtoja: hanke-, projekti- ja tutkimusrahoitusta, valmistelurahoitusta, erilaisia tukimalleja ja viimeisimpänä on tullut saataville joukkorahoitusvaihtoehdot.

Rahoituksen järjestäminen on usein haasteena projektien eteenpäin viemisessä. Erilaisia ja erimuotoisia rahoitusvaihtoehtoja on olemassa muun muassa julkiselle sektorille, erikokoisille yrityksille, tutkimuslaitoksille, yliopistoille ja muille organisaatioille. Voit tutustua tällä sivustolla eri rahoitusvaihtoehtoihin.

Lisätietoja eri rahoitusvaihtoehdoista löytyy myös muun muassa ELY-keskusten, eri ministeriöiden, Eurooppa-toimistojen ja maakuntaliittojen sivuilta.

Cleantech-viennin rahoitusmahdollisuudet

GreenStream on selvittänyt työ- ja elinkeinoministeriön toimeksiannosta suomalaisen Cleantech-viennin rahoitusmahdollisuuksia. Selvityksestä löytyy tarkempaa tietoa muun muassa rahoitusinstituutioista ja -instrumenteista yrityksille ja niiden asiakkaille.

Tutustu selvitykseen:
Selvitys suomalaisen Cleantechviennin rahoitusmahdollisuuksista – Loppuraportti 12.8.2014 – GreenStream ja TEM (pdf) (721.1 KB)


Sivua päivitetty viimeksi 23.9.2016

Tulosta sivu

Ajankohtaista

M+-lehden 3/2015 artikkeli
Taantuma tuntuu energiainvestoinneissa