Koulutus ja tiedotus energiatehokkuuden parantamisessa

Koulutus ja tiedotus ovat tärkeitä välineitä, kun halutaan varmistaa energiankäytön tehostamistoimien läpivienti ja onnistuminen. Kouluttamalla ja opastamalla omaa henkilöstöä energiankäytössä ja energiaa säästävien hankintojen tekemisessä varmistetaan esimerkiksi kunnan tai kaupungin energiankäytön tehostamissuunnitelmassa asetettujen tavoitteiden saavuttaminen. Tehtävistä toimista ja niiden tavoitteista tulee kertoa myös asukkaille.

Valtakunnallinen Energiansäästöviikko

Motivan organisoimaa Energiansäästöviikkoa on vietetty Suomessa jo yli kymmenen vuoden ajan. Vuosittain siihen osallistuu satoja yrityksiä ja yhteisöjä. Viettäjien joukossa on teollisuusyrityksiä, energiayhtiöitä, monenkokoisia kuntia ja kaupunkeja, palvelu- ja kaupanalan yrityksiä, kouluja ja sairaaloita.

Energiansäästöviikolla kannustetaan henkilöstöä energian järkevämpään käyttöön ja kampanjoidaan energiansäästömahdollisuuksista omille asiakkaille. Osallistuvat yritykset ja yhteisöt voivat vapaasti soveltaa viikon perusteemaa oman toimintansa, organisaationsa ja asiakaskuntansa luonteen mukaan.


Sivua päivitetty viimeksi 1.12.2016

Tulosta sivu

Muualla verkossa